Stress coach i Silkeborg

Som stress coach kan jeg hjælpe dig med at bearbejde dine symptomer og lære dig at tage vare på dig selv

Er du ramt af stress symptomer, kan et stress coach forløb hos mig i Silkeborg hjælpe dig med at lære dig selv bedre at kende og få bearbejdet de underliggende årsager til, at du har stress symptomer. Du kan få klarhed over dine værdier og ønsker til livet, og til at turde leve i overensstemmelse med dem.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til, hvordan et stress coach forløb kan hjælpe dig.

Stress symptomer kan ramme alle

Stress kan ramme alle, alle mennesker kan blive overbelastede. Du får stress symptomer, når du for længe har været udsat for overbelastning. Det er din krops signaler om, at du har fået nok, en alarmklokke, som du skal tage alvorligt.

Stress symptomer kan være:

  • Tristhed, let til tårer
  • Kort lunte, irritation
  • Træthed, manglende energi
  • Søvnproblemer, tankemylder, indre uro
  • Glemsomhed, koncentrationsbesvær, svært ved at slappe af
  • Hovedpine, ondt i maven
  • Nedsat lyst til sex og socialt samvær, ligegyldighed med andre

Årsager til stress symptomer

Der kan være mange årsager til, at vi bliver overbelastede og for længe. Måske er der sket noget i dit liv, som har rystet dig i din grundvold fx skilsmisse, dødsfald eller sygdom. Eller der er flere ting på samme tid, der udfordrer og belaster dig.
Det er vigtigt at finde ud af, hvad der driver dig. Måske søger du anerkendelse og skal leve op til andres og egne forventninger. Eller sidder fast i hamsterhjulet.
Måske kender du til rollen som pleaseren, flinkeskoleeleven, perfektionisten, den pligtopfyldende, den hjælpsomme og den konfliktsky. Som regel er det gamle roller og mønstre, vi lærte i barndommen, som var nødvendige dengang, men stadig udspiller sig nu. Måske er dit selvværd lavt.

Der er hjælp at hente

Det er vigtigt at finde ud af, hvilke roller du har taget på dig, og hvad som har styret dig ud over kanten. Du skal kunne mærke sig selv, dine grænser og behov, og hvilke værdier du ønsker at leve dit liv efter. Du skal kunne sætte grænser og sige fra, og bede om hjælp når det er nødvendigt. Du skal lære at acceptere dig selv som du er, at du er god nok. Det kan et stress coach forløb hjælpe dig med.

Få livsglæde og energi igen

Har du stress symptomer, så er det tid til at tage dig selv alvorligt og sætte dig selv først. Få kigget på dine roller og mønstre og få arbejdet med årsagerne, og det der driver dig. Tag ansvar og styring i dit eget liv, så din livsglæde og energi kan komme igen.

Psykoterapeut Anne Bäcklund

Har du spørgsmål? Kontakt mig endelig