Om mig

Jeg er født i 1970 og mor til 2. Mit liv har ført mig vidt omkring. Jeg er opvokset på Sjælland og har boet på Bornholm, på Fyn og i Belgien, inden jeg flyttede med min familie til Silkeborg i 2001.

Lidt om mig som psykoterapeut

Jeg har haft klienter i terapi siden 2012. Jeg er jeg ærlig, nysgerrig, rummelig, vedholdende og tydelig. Jeg lytter og giver dig både med- og modspil, med hjerte for dig og med fokus på det, du ønsker at opnå i terapien.

Jeg bruger min viden og egne erfaringer til at spejle dig og sparre med dig. Og der er plads til både tårer og smil i terapien.

Karriereskifte – fra tal til mennesker

Jeg arbejdede i 25 år med økonomi og regnskab, først som revisor, hvor jeg fik en HD i regnskab og derefter i forskellige stillinger som regnskabschef.

Det, at have personaleansvar og arbejde med mennesker sammen med en diplomlederuddannelse, gjorde mig nysgerrig og førte til, at jeg tog uddannelsen som psykoterapeut.

Certificeret psykoterapeut

Jeg er certificeret ID-psykoterapeut hos ID Academy ved Ole Vadum Dahl. Jeg har taget kursus i drømmetydning hos Anni Ingrid Olesen, ligesom mine egne drømme har været omdrejningspunkt i min egen terapi de sidste mange år. Derudover har jeg taget et kursusforløb i familieopstilling hos ISFO v/Liv Dhanyo Thommesen og et mentorforløb hos Ole Vadum Dahl.

Mit eget fordybelsesarbejde slutter aldrig

Jeg har fulgt meditationslærer Erik Mikkelsen siden 2014, og jeg har deltaget i forskellige kurser hos Majbritte Ulrikkeholms, ligesom jeg løbende tager mentorforløb hos hende med fokus på hjertet og sjælen.

Jeg modtager løbende professionel supervision og er medlem af Dansk Psykoterapeutforening.
I mit virke som psykoterapeut er jeg underlagt gældende lovgivning samt tavshedspligt.

Psykoterapi hos Anne Bäcklund

Cert. ID-psykoterapeut i Silkeborg