Drømmetydning

Udforsk dig selv, gå på opdagelse i dit indre. Lær dig selv at kende gennem dine drømme. De vil vise dig hvem du er, og hvad der er på spil inde i dig. De vil give dig mere selvindsigt, gøre dig mere vågen og bevidst.

Drømme er som et teaterstykke, hvor du selv spiller alle rollerne. I drømmene optræder alle mulige mennesker, fra fortid og nutid og vi undres over, hvorfor de dog dukker op nu. Vi drømmer om mennesker vi aldrig har mødt og undres, hvem de er.

De er alle sider af dig selv, sider som hindrer dig i at leve mere harmonisk og i balance med dig selv. Det er både de mindre flatterende, men også de positive sider, du mangler at få frem i lyset.

Drømme besidder en utrolig visdom

Drømme besidder en utrolig visdom. De forsøger at skabe en balance i personligheden. De stiller de ubevidste sider af dig selv i forgrunden. Ved at arbejde med dem, bliver du mere bevidst om, hvem du er, og hvordan du lever dit liv. Drømmene vil vise dig de sider af dig selv, der fylder for meget eller for lidt.

Vores indre modsætninger vil blive mindre, vi vil føle os mere hele. Der er ikke noget filter, ikke noget gulvtæppe, her kan du ikke gemme dig – de viser dig, hvem du er.

Gå på opdagelse i dit indre univers

Vær nysgerrig. Hvorfor drømmer du netop den drøm nu? Hvad er dens budskab til dig? Hvad er følelsen i drømmen? Gå på opdagelse i dit indre univers.

At følge sine drømmes budskaber er at have kontakt med sin indre vejleder. En vejleder som vi altid har med os. Budskaberne gives ud fra ønsket om balance og helhed – ikke ud fra dit hoved og din vilje. Drømme er rigdom af liv, som kan udvikle dig resten af dit liv.

Hvis du er nysgerrig og ønsker at blive klogere på dig selv, så lad os sammen gå på opdagelse i dine drømmes univers og få budskaberne frem.
Kys frøen!

Psykoterapi hos Anne Bäcklund

Cert. ID-psykoterapeut i Silkeborg