Psykoterapi hos Anne Bäcklund i Silkeborg

Psykoterapi tager udgangspunkt i dig

I min praksis i Silkeborg arbejder jeg med klienter, der ønsker psykoterapi med fokus på udvikling og forandring.

I terapien tager vi udgangspunkt i dig, dine følelser og tanker, hvor du er lige nu, og hvad du ønsker at arbejde med. Terapirummet er et fristed, hvor der er der plads til fordybelse, refleksion og udvikling.

Som menneske indeholder vi alle facetter og former, både de positive og de mindre positive. Bag enhver form er der altid en positiv intention. Derfor er intet forkert, alt kan bruges konstruktivt.

Med nysgerrighed og fortrolighed kan vi sammen undersøge, hvad der gemmer sig i dig. Det kan være helt forløsende at erkende og forstå sig selv og alle sider af sig selv, hvad enten de er positive eller mere udfordrende, hvor de kommer fra, hvad de har gjort for dig og hjulpet dig med tidligere og hvor de spænder ben i dit liv nu.

I samtalen kan vi efter behov og ønske inddrage andre redskaber. Vi kan sammen arbejde med drømme, figuropstilling, tegninger samt skabe god fornemmelse for og kontakt til din krop.

Mit hjerteblod er at arbejde med mennesker i psykoterapi

Mit hjerteblod er at arbejde med mennesker i psykoterapi, der ønsker udvikling og forandring. At få større og dybere indsigt og forståelse af sig selv og de udfordringer de står med. Det er en fordybelsesproces, der kræver ro, tid og refleksion. Derfor tager en terapisession hos mig ca. 90 minutter.

Psykoterapi – med hjerte for dig, og det du ønsker at arbejde med

Jeg har arbejdet med klienter i psykoterapi siden 2012 i min praksis i Silkeborg. Som terapeut er jeg ærlig, nysgerrig, rummelig, vedholdende og tydelig. Jeg lytter og giver dig både med- og modspil, med hjerte for dig og med fokus på det, du ønsker at opnå gennem et forløb med psykoterapi. Jeg bruger min viden og egne erfaringer til at spejle dig og sparre med dig. Og der er plads til både tårer og smil i terapien.

Der er mange anledninger til at starte i psykoterapi:

 • Parterapi. Når parforholdet og kærligheden er udfordret
 • Barndommens svigt, og dens indflydelse på dit liv i dag. Få en forståelse af dig selv og de udfordringer, der udspringer af svigt i barndommen hvad enten det er følelsesmæssige eller fysiske svigt og/eller overgreb
 • Problemer i dine familierelationer. Du er udfordret af dine forældre, partner eller andre relationer og sidder fast i mønstre og roller som spænder ben for livsglæden
 • Skilsmisse. Før, under og efter. Få hjælp til at blive afklaret om en eventuel skilsmisse eller til at komme hel og helt igennem skilsmissen. Få bearbejdet de svære følelser som vrede, bitterhed, sorg, offerrolle mv.
 • Stress coach. Få hjælp til at bearbejde de underliggende årsager og lær at tage dig af dig selv.
 • Kærlighedens længsel. Efter en skilsmisse/brud. Lær dig selv at kende på et dybere plan, før du træder ind i et nyt parforhold igen, så nisserne ikke flytter med
 • Midtvejskrise, at finde sig selv, sine værdier og mening i livet midtvejs
 • Ung i terapi. Ung på vej ud i livet, der har brug for støtte og vejledning
 • Et behov for og ønske om at fordybe dig og lære dig selv bedre at kende, dine roller, mønstre, skygger, indre barn mv. Få ryddet op i rygsækken, og holde sindet og det mentale sundt og i live
 • Livskriser, sorg, vrede, lavt selvværd, angst mv.
 • Drømmetydning. Få kontakt til din indre dybde og skattekiste via forståelse af dine drømmes budskaber.

Vi må starte med os selv, hvis vi ønsker en forandring. Et forløb i psykoterapi er en investering i dig selv, din livsglæde og dit videre liv. Du er det værd!

Psykoterapeut Anne Bäcklund

Har du spørgsmål? Kontakt mig endelig